Annie Sloan Chalk Paint ™ <br>Kréta festék készlet<br>Charleston

27 300 Ft

Leírás

Charleston ihlette, festhető ládika dekorációs festékkészlet

Annie Sloan akkor fedezte fel a Bloomsbury művészek csoportját és visszavonulásuk helyszínét, a Charleston-i parasztházát, amikor művészettudományi tanulmányokat folytatott. Annie nagy álma vált valóra, amikor a Charleston-szal való együttműködésének köszönhetően három jellegzetes Chalk Paint®-színt hozott létre, melyeket a Bloomsbury csoport hihetetlen színes és különleges otthona inspirált.

A színek mindegyike helyi településekről kapta a nevét, és ihletőjük a brit parasztházban lévő, rendkívül díszített szobák egyes elemei.

A három exkluzív Charleston szín együtt ebben a díszdobozos szettben vásárolható meg. A ládika tartalmazza mindhárom Annie által tervezett színt, illetve még két színt a meglévő Chalk Paint® palettáról, egy inspirációs útmutatót, két ecsetet és egy kicsi Clear Chalk Paint® Wax-ot.

Itt olvashatsz még többet angol nyelven a Charleston házról!

Charleston valójában egy angol parasztház, amely mélyen a Sussex vidékén helyezkedik el. 1916-ban Charleston lett a Bloomsbury csoport művészei, Vanessa Bell és Duncan Grant otthona, akik a huszadik század egyik legradikálisabb és befolyásos brit művészei voltak. A ház gyakran adott otthont olyan értelmiségieknek, mint Virginia Woolf, E.M Forster és Roger Fry. A házaspár közel 50 év alatt alakította Charleston-t, így egy hatalmas, tizenhetedik századi parasztházból a díszítő művészet mesterművévé vált – behozva a modernizmus kísérleti nyelvét saját otthonukba.

A Bloomsbury-csoport magába foglalta a huszadik század leginkább úttörő művészeit, íróit és gondolkodóit – akik hittek a vitákban, a kreativitásban, a szépségben, az innovációban és az igazságban, és akiknek munkáját a mulatság, a szabadság és a fesztelenség érzése vezérelte. Annie-t ezek az elvek és az ott látható összkép vezérlete, amikor az együttműködés keretein belül megalkotta saját színeit és a négy díszdobozos festékkészletet.